NB I

Puskás születésnapján jubilál Thomas Doll

A Ferencváros német vezetőedzője 100. bajnokiján ül majd a zöld-fehérek kispadján.

A második helyen álló Budapest Honvéd és a címvédő, jelenleg negyedik Ferencváros rangadója zárja az NB I szombati, 24. fordulóját.

Puskás Ferencnek, az Aranycsapat legendás kapitányának, és a Honvéd egykori játékosának születése 90. évfordulója alkalmából a kispesti klub a stadionba érkező első 500, fizető szurkolójának egy-egy pólót ad ajándékba. A rangadó előtt egy órával koszorúzást tartanak a Bozsik Stadion bejáratánál található Puskás Ferenc emléktáblánál, s a mérkőzés félidejében is megemlékeznek majd a klub legendájáról, George F. Hemingway tulajdonos mond beszédet.

Az ünnepen rendkívül nehéz dolga lesz a Honvédnak, ugyanis ebben a szezonban már négyszer találkozott a Ferencvárossal, és mindegyik alkalommal vereséget szenvedett. A bajnokságban először otthon 1-0-ra, majd idegenben 3-2-re kaptak ki, míg a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Groupama Arénában 2-1-re, a Bozsik Stadionban pedig 2-0-ra veszítettek.

Thomas Doll, a Ferencváros német vezetőedzője 100. bajnokiján ül majd a zöld-fehérek kispadján: eddigi NB I-es mérlege 62 győzelem, 22 döntetlen és 15 vereség, 176-77-es gólkülönbség.

Olvasói sztorik