NB I

Kabát Péter szerint a Fradi és a Loki is kikap a hétvégén

A korábbi újpesti ikon szerint a Videoton elhozza a három pontot Paksról. NB I-es előzetes.

A tabella

A hosszú válogatott szünet után szombaton a 24. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. A Rangadó.hu minden hétvégét megelőzően megkérdez egy szakértőt az aktuális párosításokról. Ezúttal a 16-szoros magyar válogatott újpesti ikont, a jelenleg Győri ETO-ban futballozó Kabát Péter latolgatta az esélyeket.

Gyirmót FC Győr – MTK Budapest

– Kiélezett csatára számítok, hiszen mindkét csapat a veszélyzónában helyezkedik el. Az MTK-t jobb csapatnak tartom annál, ahol most áll, de a Gyirmót otthon mindenkire veszélyes, és égetően szüksége van a három pontra. Szerintem döntetlenre végeznek: 1-1.

Vasas FC – DVSC

– A Vasas egységesebb és összeszokottabb csapat benyomását kelti, szerdán láttam az Újpest elleni Magyar Kupa-meccset. A Debrecen nincs nyugodt, vagy éppen kényelmes pozícióban, de úgy érzem, hogy az angyalföldiek begyűjtik a három pontot, 2-1-es Vasas-sikerre tippelek.

Paksi FC – Videoton FC

– A Vidi rendelkezik az NB I–ben a legjobb játékoskerettel, és már korábban is nyilatkoztam, hogy szerintem a fehérváriak nyerik a bajnokságot. A Paks hazai pályán azért elég kemény dió, Csertői Aurélnak jól összerakott, masszív csapata van. Kellemetlen ellenfél a Paks, de ezúttal 2-0-ra a Videoton fog nyerni idegenben.

DVTK – Újpest FC

– Egyértelmű, hogy a csapatomnak szurkolok, ez nem is lehet kérdés. A DVTK kiesőhelyen áll, de nekünk is nagyon fontos lenne a három pont, mert nagyon szoros a mezőny, könnyen lehet feljebb kapaszkodni és visszacsúszni is a tabellán. Nagyon remélem, hogy az Újpest a bajnokság utolsó harmadában elkezdi gyűjteni a győzelmeket. Mindenképp újpesti sikert várok, 2-1-re nyerünk.

Swietelsky Haladás – Mezőkövesd Zsóry FC

– Szombathelyi győzelmet várok. Szivics-mester persze jól összerakta a mezőkövesdi csapatot, amely a kupában jól is menetel, és szerintem tovább fog is jutni. Ennek ellenére úgy vélem, hogy a Haladás Sopronban 1-0-ra behúzza az összecsapást.

Budapest Honvéd – Ferencvárosi TC

– Kispesten nevelkedtem, a szívembe zártam ezt a klubot, ezért természetesen a Honvédnak drukkolok. Rossi együttese nem véletlenül áll az előkelő második helyen a tabellán, viszont a Fradi is elég jó játékosokból áll. Érzésem szerint egy szoros mérkőzésen 2-1-re a Honvéd nyeri a fővárosi rangadót.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik