NB I

Böde beszélt a válogatottból való kimaradásáról

A Fradi támadója bizakodó a szombat esti meccsel kapcsolatban.

A magyar nyelvű Goal.com készített interjút a Ferencvárosi TC támadójával, Böde Dániellel, aki ezúttal kimaradt a magyar válogatott Portugália ellen készülő keretéből.

– Az előző években mindig a válogatottal voltam, így most élem át hosszú idő után ezt először. Nagyon rossz, hogy megtörik a ritmus a bajnokságban, a három hetet kicsit soknak tartom – nyilatkozta a tizenhatszoros válogatott csatár, majd arról is elmondta véleményét, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány ezúttal nem számított rá. – Teljes mértékben tiszteletben tartom a kapitány döntését! Bízom a srácokban, hogy nagyon jól fogunk játszani a portugálok ellen és ez majd az eredményben is megmutatkozik. A taktikáról Bernd Storckot kellene megkérdezni, de személy szerint bizakodó vagyok.

Böde Dániel otthonában, Madocsán vezetőedzői szerepet is vállal a helyi amatőr csapatnál, a támadó arról is beszélt, hogy a háromhetes szünetben többször vezényel-e edzést.

– Épp ellenkezőleg, a szünet miatt nem tudtam annyi edzést tartani. Amikor időm engedi, akkor természetesen ott vagyok és csinálom, de sajnos nagyon sűrű volt a programunk, így még haza se tudtam menni az elmúlt héten. Pénteken fogok találkozni velük, de szombaton játszunk mérkőzést, így nem fogom őket az előző nap leterhelni – válaszolta a 30 éves játékos.

Olvasói sztorik