NB I

Sopronban nyert a Haladás

NB II-es riválissal találkozott a Mészöly-csapat.

Felkészülési mérkőzés

Swietelsky-Soproni VSE – Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-3 (1-1)
Sopron, 50 néző
Haladás: Gyurján (Lévay, 63.) – Schimmer (Winkler, a szünetben), Wils, Devecseri, Hídvégi – Iszlai (Kiss T., a szünetben) – Mészáros, Kovács L. (Kovalovszki, 67.), Overgoor, Halmosi (Szántó, a szünetben) – Williams (Varga K., a szünetben).
Gólszerzők: Erdélyi (tizenegyesből 8.), illetve Mészáros (6.), Varga K. (47.), Szellák (öngól, 73.)

Péntek délelőtt a válogatott-szünetet kihasználva az NB II-es Sopron ellen játszott edzőmeccset a Haladás.

A hatodik percben a kaputól 23 méterre, bal oldalról végezhetett el szabadrúgást a Haladás. A labda mögé Mészáros állt, jobbal tekerte be középre, a labda elsuhant mindenki között, és Gelei keze mellett is átpördült, így került a bal alsó sarokba (0-1). A nyolcadik percben Erdélyi lépett be a 16-oson belülre, Iszlai csak lerántani tudta, 11-es! A jogos büntetőt a sértett nagy erővel a kapu közepébe bombázta (1-1) – írja a haladasfc.hu.

Kiegyenlített játékot hozott az első játékrész. Kisebb lehetőségek adódtak mindkét csapat előtt, de egyik kapusnak sem kellett bravúrt bemutatnia.

A szünetben hatot cserélt Supka Attila, négyet pedig Mészöly Géza. A Hali mesterének változtatásai jöttek be: a 47. percben Winkler robogott el a jobb oldalon, precíz középre adását pedig Varga Kevin két védő között felugorva a jobb felső sarokba bólintotta (1-2). A második félidőre Mészáros lett a jobb bekk, Winkler a jobb oldali középpályás, Iszlai helyén pedig Overgoor biztosított. A 73. percben Szellák adta haza a labdát 23 méterről, amit Heinrich kapus belsővel nem tudott átvenni, átgurult a labda a lábfeje fölött, és a kapu közepébe gurult 1-3.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik