NB I

Diallo hajrágóljával nyert a Mezőkövesd

A félidőben még döntetlenre álltak a felek.

Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd Zsóry FC – Budaörs SC 2-1 (1-1)
Mezőkövesd, zárt kapuk mögött, vezette: Kátai G.
Mezőkövesd: I. félidő: Tujvel – Farkas, Hudák, Balogh B., Dinjar, Tóth B., Egerszegi, Orosz, Baracskai, Sós B., Veselinovic. II. félidő: Dombó – Pauljevic, Szeles, Hegedűs D., Vági, Gohér, Egerszegi, Molnár G., Strestik, Kink, Diallo. Vezetőedző: Tomislav Sivic
Budaörs: I. félidő: Horváth – Gyurácz, Menyhárt, Tányéros, Sajbán M., Lajer, Bata Cs., Stieber A., Horváth R., Sajbán, Árvai. II. félidő: Horváth – Kinyik, Marquesairoja, Csobánik, Sajbán M., Lajer, Bata Cs., Dárius, Pethő B., Petró B., Deli M.
Vezetőedző: Bognár György
Gólszerzők: Baracskai (23.), Diallo (81.) ill. Sajbán M. (36.)

Az élvonalbeli Mezőkövesd az NB II-es Budaörs együttesével mérkőzött meg csütörtök délután. Az első félidőben még döntetlenre álltak a felek, Baracskai góljára Sajbán M. válaszolt a szünet előtt. A hazaiak győzelméről a második félidőben lehetőséget kapott Diallo gondoskodott, aki a 81. percben lőtt győztes gólt.

A budaörsiek tudósításából kiderült, hogy a vendégek 25 méteres bombagóllal tudtak egyenlíteni a 36. percben. A másodosztályú klub honlapja összegzésként egyébként azt írta: „Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, és helytálltunk az első osztályú gárda otthonában. A második félidőben a hazaiak játszottak jobban.”

Tomislav Sivic értékelése: – Amit akartunk, abból a szempontból megfelelt a céljainknak ez az összecsapás. Két sort és egy pár variációt sikerült kipróbálnunk. Sok helyzetet alakítottunk ki a mérkőzésen.

Olvasói sztorik