NB I

Herczeg Andrást megváltóként várják vissza a Loki-drukkerek

A korábbi sikeredző készen áll a megmentő szerepére.

Kapcsolódó cikkek

Megeshet, hogy a Debrecen kiesik az NB I-ből. A közelmúlt legeredményesebb hazai csapata válságos helyzetben van, ezért a vezetőség tagjai kedd este összedugták a fejüket, és azon tanakodtak, hogy kirúgják Pontest. Ám a tervük híre kiszivárgott, a szakember meg ezen annyira berágott, hogy úgy ment el a tárgyalásra, hogy semmi szín alatt nem egyezkedik, a korábbi kétszázmillió forintról stábja immár 260-ra nőtt elmaradása egyetlen fillérjéről se hajlandó lemondani –írja a Bors.

Pedig a lap úgy értesült, hogy a korábbi sikeredző Herczeg András készen áll a megmentő szerepére. Kondás Elemér menesztését követően is sikerrel ugrott be két derbi erejéig, és most is biztosan képes lenne felrázni a fásult hajdúságiakat. Azt már senki nem nézi jó szemmel, hogy a Loki a 23. fordulóban odahaza képes volt a Pakstól 3-1-re kikapni.

Azt, hogy Herczeget ki­nevezik-e, még kérdéses. A gárdát a Bajnokok Ligája csoportköréig elvezető tréner a minap a vérnyomására panaszkodott. Hogy jót tenne-e neki az izgalom, azt nem tudni, jelenleg a hajdúságiak akadémiáján dolgozik, ami korántsem olyan idegőrlő elfoglaltság.

Mindenesetre ha nem Herczeg, akkor – a dehir.hu szerint – a romániai ma­gyar Selymes Ti­bor kaphatja meg a kispadot. De előbb még Pontest valahogy ki kellene rúgni. Ám ha ez nem jön össze záros határidőn belül, akkor a Debrecen egyre közelebb kerül a szakadékhoz. A 12 csapatos NB I-ben mo­mentán tizedik Debrecen simán kieshet.

Olvasói sztorik