NB I

Kemenes: Úgy tűnik, a nyárig csapat nélkül leszek

Továbbra is szabadon igazolható a Paksról távozó kapus.

Legutóbb az élvonalban szereplő Paksi FC-t erősítette a harminc éves kapus, Kemenes Szabolcs, aki a téli átigazolási szezonban hagyta el az atomvárosiakat. A korábban a Ferencvárosban, az MTK-ban és a Budapest Honvédban is megforduló játékos szabadon igazolható, a Rangadó.hu-nak pedig elmondta, milyen kilátásai vannak a következő néhány hónapra nézve.

– Sajnos későn került sor a szerződésbontásra, gyakorlatilag az átigazolási időszak utolsó napján. Addigra pedig már a legtöbb helyen kialakultak a keretek, főleg kapus poszton, ahol nem kell sok emberrel számolni. Ez most sajnos így alakult, bízom benne, hogy előbb-utóbb lesz megoldás. Vannak megkeresések, de jelenleg semmi konkrétum nincs, nem tárgyalok senkivel – mondta honlapunknak Kemenes.

– A fociban nyilván egyik percről a másikra változhat a dolog, de jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy a nyárig csapat nélkül leszek. Természetesen továbbra is edzésben vagyok, egyedül igyekszem formában tartani magam. A kapusoknál azonban nem feltétlenül a fizikai állapoton múlik a jó teljesítmény, ha most leszerződnék valahova, egy héten belül tökéletesen készen állnék a játékra – jelezte a hálóőr.

Olvasói sztorik