NB I

DVSC: ma menesztik a portugál vezetőedzőt

Már Leonel Pontes utódját is szeretnék kijelölni kedden a debreceni klubvezetők.

Információink szerint kedden összeül a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatósága, és már Leonel Pontes utódját is szeretnék kijelölni – írja a dehir.hu.

Az edzőkérdés lesz napirenden, és már nem csupán arról döntenek, hogy elküldik Leonel Pontest, hanem szeretnék kijelölni a portugál vezetőedző utódját is. Természetesen szóba jöhet Herczeg András, aki Kondás Elemér menesztése után két meccsre átvette a Loki irányítását, és meg is nyerte a csapat mindkét találkozót.

Pontes tavaly augusztusban érkezett a klubhoz, 19 tétmeccsen volt vezetőedző, mindösszesen háromszor tudott nyerni a csapat, ötször ért el döntetlent és 11-szer kapott ki. A megszerezhető 57 pontból csupán 14 pontot gyűjtött be a DVSC, jelenleg három pont választja el a kiesőhelytől.

Pontes széke egyszer már megingott Debrecenben, az őszi szezon végén kétszer is összeült a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatósága, hogy döntsön a sorsáról, akkor azonban még adtak neki egy újabb esélyt. Úgy tűnik, mostanra fogyott el a bizalom.

A bajnokságban a válogatott Portugália elleni világbajnoki selejtezője miatt három hétig nem játszanak meccset, így az új edzőnek lesz egy kis ideje összeszoknia a csapattal. A Loki legközelebb a Vasassal játszik idegenben április 1-jén. A bajnokságból még tíz forduló van hátra, a DVSC célja most egyértelműen a bennmaradás az élvonalban.

Olvasói sztorik