NB I

Ezt meg hogy nem látta Kassai? Durván kiakadtak a honvédosok

Egy teljesen egyértelműnek tűnő tizenegyest kérnek számon a kispestiek a világ egyik legjobb játékvezetőjén - VIDEÓ.

A Budapest Honvéd szombat este a hosszabbításban bukott el két pontot az Újpest ellen, de a kispestieknek nem csak a ráadásban bekapott gól miatt főhet a fejük, ugyanis a találkozó 32. percében 1-0-s Honvéd-vezetésnél Kassai Viktor játékvezető egy egészen egyértelműnek tűnő tizenegyest nem adott meg Marco Rossi együttesének. A videofelvételek alapján jól látható, hogy az újpestiek kapusa, Balajcza Szabolcs a labda helyett Lanzafame lábát üti el. Íme!

A felvételeket megnézve egyáltalán nem meglepő, hogy a kispesti szurkolók kiakadtak Magyarország első számú sípmesterére. A különböző internetes portálokon megjelent hozzászólásokból szemezgettünk:

„Ki ez a Kassai,még megyei első osztályú meccset sem szabadna rábízni,nemhogy BL-t. Eljátssza a nagyvonalút,közben olyan mint a ****”

„A Balajcza – Lanzafame affér 100 %-os büntető volt. Kassai két dolgon elgondolkodhatna, vagy abbahagyja a játékvezetést, mert egyetlen meccset sem tud lehozni orbitális hiba nélkül, vagy félre teszi szokásos nagyképűségét és megkérdezi az alapvonali bírót, aki 10 méterrel szemben volt az esettel.”

„Ha 0-1-nél megfogják Lanzafame lábát, akkor adják már meg a tizenegyest és a piros lapot. Ennél mi egyértelműbb, kedves “FIFA-játékvezető”?”

„Kassai 1 pontot szerzett az Újpestnek és engedte meglépni a Vidit valamit zárkózni a Fradit! Három csapatban szerzett nagy érdemeket Kassai! Ügyes vagy és remélem ****** büszke rád, hogy apád inkább zsepibe tett volna!!!!”

„Elég gusztustalan, hogy a játékosok mindent kiadnak magukból,megtesznek mindent a győzelemért és ekkor egy külső tényező/nevezzük köcsög kassainak/elveszi tőlük a győzelmet. Van értelme az elvégzett munkának?”

Olvasói sztorik