NB I

Bódog Tamás a DVTK új vezetőedzője – hivatalos

Hétfőtől veszi át a csapatot a Dániából érkező tréner.

Hétfőtől Bódog Tamás a DVTK vezetőedzője – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Bódog Tamás válogatott labdarúgóból lett edző, aki eddigi pályafutása során világszerte ismert szakemberek mellett dolgozott Németországban és Dániában, de van már magyar bajnoki címe is. A mostani idényben ismét Alexander Zorniger társaként dolgozott, a dán első osztályban a második helyen álló Bröndby csapatát hagyta el a DVTK hívására.

– Nagy megtiszteltetés, hogy én vehetem át a DVTK irányítását, köszönöm a bizalmat! – nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK új vezetőedzője. – Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy mind eredményességben, mind játékban számottevően előrelépjen a csapat. Mindenkitől elnézést kérek azért, hogy ígéretem ellenére egy, a Brøndby-nél tegnap este felmerült technikai probléma miatt mégsem tudtam ma reggel hazautazni, de hétfőn szívesen állok a sajtó képviselőinek rendelkezésére. Vasárnap még bajnoki mérkőzés vár rám a Brøndby-vel, de hétfőn már teljes erővel megkezdem a munkát Miskolcon.

A hétvégi Videoton elleni bajnoki mérkőzésen az előzetes terveknek megfelelően Vitelki Zoltán irányítja a DVTK együttesét.

Olvasói sztorik