NB I

Csütörtökön bemutatják a DVTK új edzőjét: szinte biztosan Bódog Tamás lesz a befutó

A 46 éves tréner kora délután írhatja alá szerződését.

A boon.hu cikke szerint csütörtökön bemutatják DVTK új vezetőedzőjét. A piros-fehéreknél éppen egy hete menesztették Horváth Ferencet, mert az általa irányított csapat az idei két bajnokin egyetlen pontot sem szerzett. Utódját már a menesztés napján megtalálták, de nem nevezték meg, és érkeztéig – az átmeneti időszakra – Vitelki Zoltánt, a klub utánpótlásedzőjét bízták meg a vezetőedzői feladatok ellátásával.

A DVTK kispadján a Vitelki Zoltánt követő szakembert sajtótájékoztató keretében mutatják be, és bár az új vezetőedző személyét hivatalosan még nem jelentette be a klub, az Észak-Magyarország biztos forrásból úgy értesült, hogy Bódog Tamás ül majd ki 15 órakor az újságírók elé a klubházban.

A sportolói és edzői pályafutásának jelentős részét Németországban maga mögött tudó, korábbi ötszörös magyar válogatott labdarúgó egészen szerda estig a dán Bröndby csapatának másod­edzője volt, és ahhoz, hogy Diósgyőrbe szerződhessen, ezt a kontraktusát fel kellett bontania. A lap úgy tudja, hogy Bódog Tamás csütörtökön érkezik meg Magyarországra, Diósgyőrbe, és kora délután írhatja alá szerződését a 46 éves tréner.

Olvasói sztorik