NB I

Legalább négy hétre kidőlt a Vasas válogatott játékosa

Vida Máté vakbélműtéten esett át.

A Vasas 20 éves középpályása, Vida Máté nem lépett pályára szombaton a Mezőkövesd elleni bajnokin, és meccs közben érkezett a rossz hír: a háromszoros magyar válogatott játékos vakbélműtéten esett át. A sikeres beavatkozás után Vida a klub hivatalos honlapjának elmondta, három-négy hét múlva térhet vissza a pályára.

– Köszönöm a jó kívánságokat, rám fér. Pénteken edzés előtt begörcsölt a hasam, nagyon nagy fajdalmaim voltak. Bevettem gyógyszert, mivel arra gondoltam, hátha csak egy gyomorrontás. Játszani akartam mindenképpen Mezőkövesden a hosszú kihagyás után. De a pénteki edzés után is ugyanaz a fájdalom volt jelen a has tájékomon. Elmentem az orvosi ügyeletre, ahol egyből elküldtek a Honvéd Kórházba vakbél gyanúval. Nem sokat teketóriáztak velem, szombaton meg is műtöttek vakbélgyulladás miatt.

– Körülbelül 3-4 hét múlva térhetek vissza a csapat edzéseire – folytatta a fiatal játékos. – Nagyon szomorú vagyok, hiszen végre – több hét térdfájdalmak miatti kihagyás után – a Dorog elleni kupavisszavágón már ismét pályára léphettem. Egyedül az boldogít, hogy magabiztos játékkal nyert a csapat. Bízom abban, hogy 2017-re minden, ami rossz történhetett velem, azt kipipálhatom és mihamarabb újra segítségére lehetek a csapatnak.

Olvasói sztorik