NB I

Evés közben jön meg az étvágy? Nalepa bizakodó a derbi előtt

A Honvéd elleni recept az Újpest otthonában is nyerő lehet.

A Honvéd ellen gólt szerző Michal Nalepa úgy gondolja, ha a Ferencváros megismételi szerdai teljesítményét az Újpest ellen, meglehet a győzelem – írja a zöld-fehérek oldala.

Mint ismert, Thomas Doll csapata 2-0-ra legyőzte a Budapest Honvédot a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, így 4-1-s összesítéssel jutott a legjobb négy közé. A mérkőzés első találatát a lengyel védő, Michal Nalepa szerezte.

– A Honvéd ellen sikerült visszatérnünk a győztes útra, ennek nagyon örülök. A védekezés mellett eredményesen tudtunk támadni is. Nagyszerű élmény volt újra gólt szerezni, de a legfontosabb, hogy a csapat nyerni tudott – mondta Nalepa.

– Az Újpest elleni Derbik mindig parázs hangulatúak – folytatta a bekk, – hiszen az egyik legnagyobb múltra visszatekintő rivalizálásról van szó. Nincs sok különbség a két csapat között a tabellán, ez is mutatja, milyen éles mérkőzésre számíthatunk. Úgy gondolom, sokat javult a játékunk, ennek egyre több jelét lehet látni a pályán. Ha szombaton is ugyanúgy játszunk, mint a Honvéd ellen, sikerülhet a győzelem.

Olvasói sztorik