NB I

Doll: így győzheti le a Fradi az Újpestet

A német szakember szerint csak a győzelem elfogadható az Újpest elleni derbin, ha továbbra is a bajnokság megnyerése a csapat célja.

A Ferencváros szerdán 2-0-s győzelmet aratott a Honvéd felett, így 4-1-s összesítésben jutott tovább a Magyar Kupában, ahol majd a DVTK vár a zöld-fehérekre.

A következő feladat a csapat előtt az Újpest elleni derbi. Thomas Doll szerint elengedhetetlen, hogy a védekezés és a támadójáték is olyan szintet képviseljen, mint azt szerdán láttuk – írja a klub hivatalos oldala.

– Különleges találkozóra készülünk. Az Újpest elleni Derbik mindig kiélezett harcot hoznak, mert hatalmas presztízzsel bír az, amikor ez a két csapat egymás ellen játszik. A bajnokság szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy győztesen hagyjuk-e el a pályát. Nem szabad megengednünk, hogy tovább nőjön a különbség köztünk és a tabella élén lévőkkel. Az elmúlt három meccsen nem kaptunk gólt, ezt nem szabad elfelejteni. A győzelemhez az eddig is látott jó védekezésre, valamint a támadójátékunk szerdán látott formájára van szükség – mondta Doll.

Olvasói sztorik