NB I

BL-meccs miatt módosulhat a Fradi-Haladás időpontja

A szombathelyiek beleegyeztek a csúsztatásba, már csak a Magyar Labdarúgó Szövetségnek kell rábólintania.

Szurkolóik kérésére az FTC – a Haladással közösen – időpont-módosítást kért a Magyar Labdarúgó Szövetségtől a március 11-én 15.30 órára kiírt NB I-es bajnokira – olvasható a fradi.hu oldalon.

Íme a zöld-fehér klub kérése:


Március 11-én szinte egy időben kerülne sor a női kézilabda Bajnokok Ligájában és a labdarúgó NB I-ben az FTC mérkőzéseire. A Ferencvárosi Torna Club NB I-es labdarúgó-csapata az MLSZ kiírása szerint március 11-én 15.30-kor a Haladást fogadja a Groupama Arénában. Fél órával korábban, 15.00-kor az Elek Gyula Arénában a magyar női válogatott gerincét adó kézilabda-csapatunk a Bajnokok Ligája középdöntő csoportmérkőzésen a Buducsnoszt Podgorica ellen lép pályára.

Az időpontütközés miatt több labdarúgó és kézilabda bérletesünk, szurkolónk szóban, levélben kéréssel fordult egyesületünkhöz valamelyik kezdési időpont módosítása miatt. Mivel a női csapat nemzetközi találkozóját az EHF (Európai Kézilabda Szövetség) szervezi, így az időpont kötött. Ezért a Ferencvárosi Torna Club és a Szombathelyi Haladás közös levélben fordult a Magyar Labdarúgó Szövetség illetékeseihez, amelyben azt kéri a két klub, hogy a 15.30-ra kiírt találkozó kezdési időpontját aznap 18.00-ra módosítsák.

Az FTC szeretné megköszönni a Haladás vezetőségének, hogy első megkeresésre támogatták az időpont-módosítást, amelynek megvalósulása esetén az európai szűk elitért küzdő női kézilabda-csapatunk, valamint bajnoki címvédő férfi labdarúgó-együttesünk mérkőzését egyaránt megtekinthetnék szurkolóink.

A két klub elküldte kérelmét az MLSZ-nek, és közösen várja a szövetség döntését.

Olvasói sztorik