NB I

Saglik: jeleztük a vetélytársaknak, hogy bizony még itt vagyunk

A Vasas támadója szerint Kövesden is nyerhet csapata.

A Gyirmót elleni 1-1-es bajnokival nyitotta, majd a Magyar Kupában a Dorog felett aratott 4-0-s győzelemmel folytatta tavaszi szereplését a Vasas, amelyben a német-török származású csatár Mahir Saglik az utóbbi meccsen duplázott. A támadó a Vasas hivatalos honlapjának értékelte a kupát, valamint a hétvégi, mezőkövesdi bajnokira is kitért.

– Mindenáron meg akartuk nyerni a mérkőzést, és ezt az igyekezetet szerintem sikerült meg is mutatnunk. Az első perctől kezdve mi irányítottuk a meccset és az arányt tekintve is megérdemeltük a győzelmet. Örülök a továbbjutásnak, kíváncsian várom a következő ellenfelet – nyilatkozta Saglik.

– Minden kisebb-nagyobb sikerre szükségünk van. A múlt szombati bajnokira is sokat készültünk, azóta kielemeztük a mérkőzést, és mostanra magunk mögött hagytuk. Most pedig megdolgoztunk ezért a kupasikerért. Jeleztük minden vetélytársunknak, hogy bizony még itt vagyunk. Készülünk a szombati, Mezőkövesd elleni mérkőzésre. A saját játékunkra kell figyelnünk, amit a Mezőkövesdre persze finomhangolunk. Amennyiben képesek vagyunk azt a pályán játszani, amiben erősek vagyunk, meggyőződésem, hogy ott is nyerni tudunk. Számítunk szurkolóink nagyszerű, lelkes támogatására is, amire mindig szükségünk van – bizakodott az angyalföldiek légiósa.

Olvasói sztorik