NB I

Kész röhej: a kiesést kell elkerülnie az NB I éllovasának

Hemingway enyhén szólva sem tesz nagy terhet csapatára.

Az M1 Ma este című műsorának a vendége volt a Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway, aki elmondta nem készülnek különb módon a Fradi elleni szerdai Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágójára, illetve a szombati Videoton elleni bajnoki rangadóra. A tulajdonos aztán meglepő választ adott a kitűzött célokra.

– Amikor meg szoktak kérdezni, mi a cél, mindig azt mondom: a kiesés elkerülése. Mire megkapom, nem akarok bajnok lenni? Dehogynem! De ahhoz el kell kerülni a kiesést először – vette humorosra az aranyérmes álmokról szóló kérdést a tulajdonos, aki kis lépéssekkel haladna, de megjegyezte, játékosai isteni segítséggel bajnokok is lehetnek, de ha nem, akkor jó helyezést elérve indulhatnak a nemzetközi kupában.

Előretekintve a nyári átigazolási szezonra elárulta, nagy vérátömlesztés a keretben akkor sem várható, ha valóban kiharcolják a Bajnokok Ligája- vagy Európa Liga-selejtezőt érő pozíciót, ugyanis nem látja értelmét komolyabb költségekért játékost venni, hogy aztán adott esetben a csoportkört el nem érve egész évben ennek igya a levét a klub – írja az M4sport.hu

– A Honvédnak van a legjobb ultraszekciója Magyarországon, ez nem kérdés. Szeretnénk azonban, ha még többen lennének, valamint a családi szektort is szeretnénk megtölteni. Nagy munka vár még ránk a nézőszám szempontjából, hogy oda eljussunk, ahol lennünk kellene – folytatta Hemingway, majd arra a kérdésre is válaszolt, hogy fél év múlva mivel lenne elégedett

– Ha arról beszélnénk ősszel, hogy már voltunk Kazahsztánban, Moldovában, a világvégén, és éppen egy csoportmeccsre készülünk a nemzetközi kupában, maga pedig megkérdezné tőlem, “mondja, maga tényleg úgy gondolja, hogy itt majd tudnak játszani a Real Madriddal?”, én pedig azt felelem, hogy persze – zárta Hemingway.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik