NB I

Horváth Ferenc állítólag ultimátumot kapott

Hétfőn még ő tartotta a diósgyőriek edzését.

A Mezőkövesd és az MTK elleni mérkőzéseit is elveszítette a Diósgyőr, ráadásul mindkét találkozón három gólt kapott. A miskolciak 21 pontjukkal jelenleg a tizedik helyen állnak az NB I-ben, és csak eggyel több győzelmük miatt előzik meg a velük azonos pontszámmal rendelkező, kiesőhelyen álló Debrecent, amellyel szombaton idegenben játszanak.

A Borsod Online beszámolója szerint a rossz tavaszi rajt miatt veszélybe került Horváth Ferenc vezetőedző pozíciója.

A pletykák szerint Leisztinger Tamás, a klub háttértulajdonosa már eldöntötte az edzőkérdést. Egy másik verzió szerint Szabó Tamás ügyvezető jelezte a szakvezetőnek az elégedetlenségét. Szárnyra kaptak olyan értesülések is, melyek szerint az edző ultimátumot kapott: a következő két bajnokin (Debrecen, Videoton) – a válogatott világbajnoki selejtezője miatt szünetig – négy pontot kellene szereznie a csapatnak.

A klubvezetés Diósgyőrben dolgozó tagjai hétfőn nem kívántak arról nyilatkozni, van-e edzőkérdés a csapatnál, csupán annyi bizonyos, hogy a heti első foglalkozást Horváth Ferenc irányította, akivel tavaly nyáron kettő plusz egy évre szóló szerződést kötöttek.

A Borsod Online értesülései szerint elkezdtek új edzőt keresni a DVTK-nál, hazai szinten és a határon túl is puhatolóznak, hogy ha a váltás mellett döntenek, legyen alternatíva.

Olvasói sztorik