NB I

A klubigazgató elárulta, ki lesz a nyerőember a DVTK ellen

Domonyai szerint kellemes meglepetést okozhat a légiós Torghelle helyén.

Egygólos vereséggel kezdte a tavaszt az MTK Budapest, amely a szintén kudarccal nyitó DVTK ellen javíthat Mezőkövesden a szombat délutáni bajnokin. A fővárosi csapat hivatalos honlapján a klubigazgató, Domonyai László értékelte a Honvéd elleni múlt heti találkozót, valamint kitért arra is, melyik játékos pótolhatja az eltiltott Torghelle Sándort.

– A Budapest Honvéd elleni meccsünk nem minősíti a téli felkészülést. Az első tavaszi mérkőzés, a 11-es után már nekünk állt, és ha Sanyit nem állítják ki, akkor nyerünk – véli Domonyai. – Nekünk minden pillanatban reálisan kell látnunk a dolgainkat. Egy vereség, vagy egy győzelem nem dönt kiesésről, vagy bajnoki címről a bajnokság ezen szakaszában, de tisztában vagyok vele, hogy a sorozatos siker, vagy kudarc meghatározza a csapat helyezését a végelszámolásnál.

A klubigazgató kiemelte, a kispestiek ellen nem volt sok helyzete a kék-fehéreknek, inkább a hátsó alakzat stabilitását emelné ki, de reményei szerint a DVTK ellen a gólok is jönnek. Kiemelte, két iskola csatája lesz a szombati, és akik kilátogatnak a mezőkövesdi stadionba, szórakoztató mérkőzést láthatnak majd. És hogy ki pótolja a kiállított Torghellét?

– Juri Kolomoec lehet a nyerőember, aki a Honvéd ellen inkább szélsőként szállt be a meccsbe. Klasszikus centerként meg fogja állni a helyét, remek labdarúgó, és ezt edzésen már a stábnak, csapattársaknak meg is mutatta. Remélem, hogy kellemes meglepetést fog okozni azoknak, akik még nem látták.

Olvasói sztorik