NB I

Vinícius: minden adott ahhoz, hogy nyerjünk a Groupamában

A Videoton védője szerint azonban a bajnoki címről még nem dönt a meccs.

A huszonegyedik forduló legnagyobb rangadóját a Groupama Arénában rendezik a hétvégén, ahol a negyedik helyen álló Ferencváros az éllovas Videotont fogadja. A Vidi nagy önbizalommal vághat neki az idegenbeli túrának, hiszen az első idei bajnokijukon 5-1-es vereséget mértek az Újpestre. A mérkőzés előtt a fehérváriak védője a klub hivatalos honlapjának beszélt a várakozásairól.

– Szombaton a szezon egyik legfontosabb rangadója következik – tért a lényegre a brazil játékos. – A címvédő otthonába látogatunk, egy kiváló atmoszférájú stadionba, ahol igazán nagy élmény pályára lépni. Sajnos eddig nem sok sikerélményben volt részünk a Groupama Arénában, de úgy érzem, most minden adott ahhoz, hogy végre bajnoki mérkőzésen is győzni tudjunk ott. A legutóbbi, Újpest elleni fölényes sikerünk, mondanom sem kell, jót tett az önbizalmunknak, de egyáltalán nem estünk át a ló túloldalára.

Fotó és címlapfotó: vidi.hu

– Továbbra is napról napra nagyon komolyan készülünk, emellett pedig a legnagyobb tisztelettel vagyunk a Ferencváros iránt, hiszen nagyszerű játékosok alkotják a zöld-fehérek keretét – folytatta Vinícius. Ettől függetlenül nyerni megyünk szombaton a fővárosba, hiszen mi is nagyszerű csapat vagyunk. Amennyiben sikerül megszereznünk a 3 pontot, abban az esetben már jókora előnnyel vezetnénk a Ferencváros előtt a tabellát, de ez nem a bajnoki döntő lesz. Aki a szombati meccset megnyeri, az egyelőre csupán a 3 pontot teheti zsebre, és nem a bajnoki aranyérmet. Márpedig a mi legfőbb célunk az aranyérem megszerzése, úgyhogy szó sincs arról, hogy csak ez az egy győzelem hiányzik a bajnoki címünkhöz. Ez csupán egy állomás lesz az oda vezető úton – egy fontos állomás” – nyilatkozta a vidi.hu-nak az éllovas védője.

Olvasói sztorik