NB I

Halmai Gábor váltja Orosz Pált az NB I-es bizottság élén

A haladas.hu beszámolója szerint az NB I-es bizottság elnökének a Szombathelyi Swietelsky-Haladás többségi tulajdonosát, Halmai Gábort választották.

Az NB I-es bizottság elnöki posztja tavaly novemberben üresedett meg a ferencvárosi Orosz Pál lemondásával. A pozícióra az 57-szeres válogatott Halmai Gábor, valamint Deutsch Péter, az MTK Budapest elnöke pályázott. Nos előbbi, azaz a Haladás többségi tulajdonosa kapta a több szavazatot.

– Évek óta az MLSZ szakmai bizottságában képviselem a Haladást, most e grémium tagjai Deutsch Pétert és engem javasoltak az NB I-es bizottsági elnöki posztjára – fogalmazott Halmai Gábor. – Nagyon boldog vagyok, hogy a többség választása rám esett. Gyermekkoromtól kezdve egész életemet a futballban töltöttem, örülök, ha valamit visszaadhatok ennek a gyönyörű sportágnak. Noha a Haladás delegált, valamennyi csapat érdekét ugyanúgy kell képviselnem, terveket kell készítenünk és közös véleményt kell kialakítanunk. De úgy gondolom, a Haladás számára büszkeség, hogy a klub adja az NB I-es bizottság vezetőjét.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik