NB I

Üzent az újpesti védő: „a Fradi ellen már bevethető állapotban leszek”

Egyelőre Kecskés Ákosra és Jonathan Herisre sem számíthatnak a lilák.

A csapat két sérült játékosát, Kecskés Ákost és Jonathan Herist kérdezte az NB I-es Újpest honlapjaaz állapotukról és a Videoton elleni mérkőzésről.

– Pontosan még nem tudom mikor térhetek vissza a csapathoz, egyelőre még nem vagyok száz százalékos állapotban – kezdte mondandóját Kecskés Ákos. – Rengeteget edzek és külön munkát is végzek, de úgy érzem, még kell egy kis idő, hogy minden rendben legyen.

A korosztályos válogatott játékos az NB I-es küzdelmekben még nem vesz részt, hétvégén azonban NB III-as együttes soraiban már pályára lépett. A Vidi elleni vereséggel kapcsolatosan így nyilatkozott.

– Rossz napot fogott ki a csapat, úgy gondolom ilyen előfordulhat bárkivel, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy a hétvégén jobban teljesítenek majd a fiúk.

– Jobb már a lábam, de még korántsem tökéletes – kezdte a belga Heris. – Ezen a héten még külön foglalkozásokon veszek részt, speciális edzésekkel, de úgy gondolom, a Fradi ellen már bevethető állapotban leszek.

A rangadót március 4-én rendezik. A listavezető elleni fiaskóval kapcsolatban Jonathan Heris a következőket mondta: – Sajnos nem sikerült végig a legjobb teljesítményünket nyújtani, aminek meg is lett a következménye. A következő meccseken mindenképpen nyerni szeretnénk, persze a zöld-fehérek ellen nehéz összecsapásra számítok, velük minden találkozó egyedi és különleges – fejezte be mondanivalóját 26 éves bekk.

Olvasói sztorik