NB I

Hemingway keményen beleszállt Torghellébe

A Honvéd-tulajdonos számára érthetetlen az MTK támadójának ütése.

Az 59. percben kiegyenlített, hét percre rá pedig ütésért kiállította a játékvezető az MTK támadóját, Torghelle Sándort a Budapest Honvéd elleni bajnoki találkozón. A kispestiek tulajdonosa, George F. Hemingway a két tizenegyes-szituáció mellett a csatár piros lapját is elemezte az nb1.hu-n írt blogjában.

– Kanta József igyekezett Gazdag Danit szerelni, ami csak szabálytalanul sikerült – idézi fel a 66. percben történteket Hemingway. – Az MTK játékos részéről a szabálytalanság éppen megtörtént, amikor érkezett Torghelle, és jobb kifejezést nem találok rá, leütötte Gazdag Danit. Az eset a pálya közepén történt, és Torghelle akciója teljesen szükségtelen volt. Egy sok sikert elért, kiváló, rutinos játékos részéről a mozdulat teljesen érthetetlen volt. Rögtön mondtam is a mellettem ülőnek, hogy piros lap lesz, amit a játékvezető fel is mutatott. Az ítélet ugyan abszolút korrekt volt, de a kiállított játékos megmozdulása még most is egy rejtély számomra – írta a tulajdonos, aki egyébként a mindkét oldalon megítélt tizenegyes jogosságát sem vitatta.

Hemingway hozzátette, nagyon élvezte a hangulatot az MTK ellen, és reméli, szombaton a Debrecen ellen rekordot dönt a nézőszám a Bozsik Stadionban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik