NB I

Kemenest meglepte a Vasas érdeklődése

A Paksról távozó kapus reméli, napokon belül eldől a sorsa.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Paksi FC hivatalos honlapján számolt be arról, hogy Kemenes Szabolccsal közös megegyezéssel szerződést bontottak. A Rangadó.hu ennek kapcsán a kapust kérdezte kilátásairól – sajtóhírek szerint a Vasasnál vagy a Debrecennél is kiköthet az őszi szezonban remek formát mutatót rutinos hálóőr.

– Igaz, hogy szerződést bontottam a paksi klubbal, kedden közös megegyezéssel döntöttünk úgy, hogy elválnak útjaink. Ami a jövőmet illeti: csak bízni tudok abban, hogy napok belül eldől a sorsom, hiszen hétvégén már kezdődik az NB I-es bajnokság második felvonása. Mivel már szabadon igazolható vagyok, így a helyzetem egészen más, mint mikor szerződés kötött a paksiakhoz. Meglátjuk, hogy ezáltal felgyorsulnak-e az események, vagy sem – nyilatkozta a kapus.

Kemenes megkeresésünkre azt is elárulta: ő maga is rácsodálkozott, amikor a Vasassal hozták szóba, hiszen egyelőre semmi konkrétummal nem tud szolgálni, így az angyalföldiek érdeklődéséről sem tud. A 30 éves játékos abban bízik, hogy napok belül eldől a sorsa.

Olvasói sztorik