NB I

Kórházban kötött ki a Gyirmót támadója, de a műtétet megúszta

Simon András már jól van.

A szombati Magyar Kupa-mérkőzés szünetében cserélni kényszerült a Gyirmót FC. Az első játékrész 44. percében Simon Andrással szemben szabálytalankodtak, és ezután percekig ápolásra kényszerült a támadó. Látható volt, hogy nagy fájdalmai vannak, a szünet után már nem is tudta folytatni a játékot – írja a gyirmótiak honlapja.

– Kiss Mátétól kaptam egy nagyon pontos indítást a mezőkövesdi tizenhatos jobb oldali sarkánál. Sikerült is átvennem a labdát és már be is fordultam Hudák Dávid mellett, amikor a védő buktatott. Kapott is egy sárga lapot ezért a szabálytalanságért, de sajnos én sem úsztam meg sérülés nélkül az esetet. Ráestem a bal vállamra, és abban a pillanatban egy nagyon erős szúró fájdalmat éreztem. Ápolták már a pályán is, de a cserével megvártuk a szünetet, hiszen már csak a szabadrúgás volt hátra az első félidőből – mesélte a klubhonlapnak Simon András.

A játékos hozzátette, az esetet követően kórházba is kellett vinni.

– Az egyértelmű volt, hogy nem tudok visszamenni a pályára. A fájdalom tompult igaz, de ez legnagyobb részt annak a rögzítő kötésnek volt köszönhető, amit kaptam Zsoldos doktortól. Így haza is utaztam a csapattal, de Győrben azonnal elmentünk a kórház ügyeletére. Megvizsgáltak és megállapították, hogy a szalagok sérültek a vállamban. Nagyon örültem, és köszönöm dr. Zsoldos Péternek, hogy velem volt, mert a kórházban a műtét lehetősége is felmerült – jelezte a játékos, akinek sérült vállát mágneses, ultrahangos kezeléssel gyógyítják, és így a bajnoki rajton is ott lehet.

A teljes beszélgetés itt olvasható.

Olvasói sztorik