NB I

MLSZ-vizsgálat az Ikenne-King–Djuricin balhé miatt?

„A Fegyelmi Bizottság (FB) alapvetően az ellenőri jelentésekben szereplő tényekből, adatokból és egyéb információkból tájékozódik."

A szombati Ferencváros – Budapest Honvéd Magyar Kupa-mérkőzés első felvonása 2-1-es hazai sikerrel ért véget. A találkozó után a kispestiek játékosa, Patrick Ikenne-King hivatalos közösségi oldalán reagált a találkozó eseményeire: „Befejezetlen ügy, maradjatok velünk.” A 25 éves játékos a bejegyzés első felét feltevések szerint akár Marco Djuricinnek is címezhette, akivel a találkozó 52. percében akaszkodott össze a pályán, íme:

https://www.youtube.com/watch?v=i-BjLuGZE6g

Az ügy kapcsán kikértük az MLSZ véleményét.

– A fegyelmi bizottság (FB) alapvetően az ellenőri jelentésekben szereplő tényekből, adatokból és egyéb információkból tájékozódik, és azok alapján hoz döntéseket – de ha más csatornákon keresztül eljut hozzájuk olyan információ, amely megalapozhat egy fegyelmi eljárást, úgy az FB-nek azt is lehetősége van figyelembe venni, vizsgálni – nyilatkozta Sipos Jenő, a szövetség szóvivője..

A Rangadó.hu az eset kapcsán megkereste a Budapest Honvédot, a kispestiektől azt a választ kaptuk, hogy a klub nem foglalkozik az üggyel.
A fentiekkel kapcsolatban kerestük a Ferencvárost is, hogy érdeklődjünk, tervez-e bármilyen lépést az ügyben a klub. A fővárosi klub sajtóosztálya azonban jelezte, nem kívánnak élni a nyilatkozat lehetőségével.
Olvasói sztorik