NB I

A Loki által kiszemelt klasszis már Debrecenben tárgyal

Egy lépéssel közelebb került Szuk Hyun-Jun ahhoz, hogy Magyarországra szerződjön.

Szuk Hyun-Jun megérkezett Debrecenbe, hogy véglegesítse szerződését – írja a portugál O Jogo. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a mértékadó Transfermarkt által 2.7 millió euróra taksált támadó neve felmerült Debrecenben, mint lehetséges érkező, mostanra viszont előrehaladottá vált az átigazolása.

Sajtóhírek szerint orvosi vizsgálatra érkezett Debrecenbe, s hamarosan aláírhat a Lokinál. Azt viszont egyelőre nem tudni, kölcsönbe vagy végleg kerül a cívisvárosba.

A 25 éves Szuk Hyun-Jun 18 éves korától külföldön focizik, az Ajaxnál két évet töltött el, onnan a szintén holland FC Groningenhez igazolt. Később a portugál Marítimóban focizott, eltöltött egy szezont Szaúd-Arábiában. Ezután visszatért Portugáliába, a Nacional, majd a Vitória Setúbal, 2016 januárjában pedig a Porto játékosa lett.

2016 augusztusában vette kölcsön a török Trabzonspor a hírek szerint 750 ezer euróért (éves szinten egymillió euró feletti fizetést ígértek neki), de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket; 16 meccsen lépett pályára, és csak egy gólt szerzett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik