NB I

Eldőlt, melyik stadionban játssza hazai meccseit a Vasas

Hamarabb játszik a Szusza Ferenc Stadionban az angyalföldi csapat, mint az Újpest.

Jó eséllyel Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban fogadja a Vasas a szombathelyi Haladást jövő szombaton, amikor folytatódnak a labdarúgó NB I küzdelmei.

A lehetőséget az teremti meg az angyalföldiek számára, hogy az átalakítás után megkapta a használatbavételi engedélyt a Szusza-stadion, az élvonalban szereplő Újpest FC otthona.

– Az új Illovszky Stadion átadásáig labdarúgóink átmeneti otthonául a Szusza Ferenc Stadion fog szolgálni – közölte szombaton az MTI-vel a Vasas. – Az elmúlt hónapokban mindent megtettünk azért, hogy már a Haladás ellen a Szusza Ferenc Stadionban tudjunk játszani. A stadion műszaki átadás-átvétele után kiadták a használatbavételi engedélyt, így a meccsrendezéshez már csak az utolsó biztonságtechnikai ellenőrzésen kell megfelelnie a létesítménynek. A jövő szombati Haladás elleni mérkőzés szempontjából az is fontos, hogy az időjárás kegyes legyen hozzánk, de az előrejelzéseket figyelve e tekintetben is optimisták lehetünk – idézte a közlemény Markovits László klubelnököt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!