NB I

Egészen más Fradi lesz a tavaszi

Thomas Doll úgy érzi, minőségi változások történtek télen a csapatánál.

A Ferencvárosi TC téli felkészülése a végéhez közeledik, hiszen szombaton már tétmérkőzés vár Thomas Doll csapatára, méghozzá a Budapest Honvéd elleni Magyar Kupa-találkozó. A vezetőedző úgy látja, összeállt a csapat, és bizakodva várja a tavaszi szezont – írja a Fradi honlapja.

– A hétvégén majdnem a teljes keret rendelkezésre áll, többen felépültek sérüléseikből. Az új játékosaink gyorsan beilleszkedtek a csapatba. A valenciai edzőtábor szempontjából pont jókor érkeztek, hiszen így napi huszonnégy órát együtt tölthettek az új társakkal, ez pedig mindenképpen segített abban, hogy megismerkedhessünk velük. Úgy érzem, minőségi változások történtek a csapatban, ez pedig elengedhetetlen a tavaszi szezonunk sikerességéhez – mondta Doll.

A német szakember szerint nagyon sok múlhat azon, hogyan kezdik meg szereplésünket a 2017-es évben.

– Nagyon fontos a Honvéd elleni kupamérkőzés, mert egyáltalán nem mindegy, hogyan sikerül az indulás. Egy olyan csapatnál, mint amilyenünk most van, ez nagyban meghatározhatja az idény többi részét. Ezt az ötheti szünetet arra használtuk fel, hogy mindenre felkészüljünk. Azoknak a hibáknak a javításán dolgoztunk, amik az ősszel sűrűn előfordultak. Remélem, ennek az eredményét már szombaton is viszontláthatjuk. Jó előérzetem van, mert az edzések alapján mind koncentrációban, mind minőségben sokat fejlődtünk. Biztos vagyok benne, hogy egészen más Ferencvárost láthatunk már szombaton, mint a szezon eddigi részében.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik