NB I

Nem adja a Fradi Radót

Mészöly Géza még szerdán is bízott a korábbi Haladás-csatár visszatérésben, ám a bajnokcsapat ragaszkodik hozzá.

A szombathelyiek szakvezetője tegnap a Rangadónak árulta el, hogy szüksége van egy támadóra, és ahogy fogalmazott: „Radó András közeledik is a Haladáshoz, meg nem is”. Mészöly nem titkolta, kizárólag a Ferencváros döntésén múlik, visszatér-e a villámgyors futballista.

Ennek tükrében rossz hír a vasiaknak, hogy az FTC nem engedi el Radót. Mindez a Haladás honlapján olvasható…

– Amikor Radó elutazott a Fradi spanyolországi edzőtáborába, már sejtettem, kevés esély maradt, hogy tavasszal Szombathelyen futballozzon – magyarázta a tréner. – A Ferencváros ma jelezte, hogy szüksége van a játékosra. Pedig őt egyből a csapatba tehettem volna, nem kellett volna a beépítésével bajlódni, ismerte a közeget, a játékostársakat.

Öröm az ürömben, hogy az FC Sion játékosa, Mervó Bence még befuthat a vasi megyeszékelyre. A korosztályos válogatott támadó a svájci Sion kölcsönjátékosaként a Slask Wroclawnál töltötte a tavalyi évet, ám a lengyel klub nem ragaszkodik hozzá.

– Mervó Bence még képben van, de a helyzetet nehezíti, hogy a Sionnal és a Slask Wroclawval is meg kell egyezni – mondta Mészöly, aki a Haladás osztrák próbajátékosáról is beszélt.

– Ami Daniel Beichlert illeti, mellette szól, hogy rutinos, sok csatát megélt futballista, viszont nincs túl jó fizikai állapotban, és olyan nagyon gólérzékenynek sem bizonyult az U19-es csapat edzőmeccsén és a tréningeken – folytatta Mészöly. – Egy biztos: pénteken még velünk készül, a szombati, felcsúti edzőmérkőzésre viszont nem jön velünk. Ez nem azt jelenti, hogy végleg lemondtunk róla, meglátjuk, hogy alakulnak a dolgaink.

Olvasói sztorik