NB I

Szivics kemény kritikával illette a mezőkövesdi cseresort

A Kisvárda ellen senki sem játszotta be magát a kezdőbe…

Tomiszlav Szivics vezetőedző nem volt elégedett a Kisvárda elleni edzőmeccs kezdősorának teljesítményével, dolgozni kell és kijavítani a hibákat – írja a klub honlapja.

A Kisvárda elleni találkozón zömmel azok kaptak több lehetőséget a szakvezetőtől, akik a megelőző felkészülési mérkőzéseken rövidebb időt töltöttek el a pályán. A csapat vezetőedzője a 3-0-s vereség után érthetően nem volt elégedett a látottakkal.

– Mindenki látta, miért játszottak keveset eddig ezek a játékosok. Mindannyian lehetőséget kaptak a bizonyításra, az egész mérkőzésen végig szerepeltek, hogy lássák, sokkal többet kell nyújtaniuk ahhoz, hogy bekerüljenek az első csapatba. Nem volt senki, akivel a mostani kezdőből elégedett lettem volna – értékelt a meccset követően Tomiszlav Szivics.

Megjegyezte, tisztában vannak a kezdőcsapat játékerejével, a gondok azzal vannak, mi következik utánuk. Szerinte kevés minőségi játékos van, ezt pedig tudomásul kell venni. Dolgozni kell és javítani a hibákat.

– A pályaváltozás sem volt szerencsés, rendes fűről műfűre váltottunk, ez rossz hatással van a csapatra. Most pedig újra vissza kell mennünk rendes fűre, imádkozni kell, hogy ne legyen sérülés. Az amit gyakoroltunk és azok, akik kiharcolták azt, hogy a kezdőben legyenek, készen fognak állni szombatra. A pályánk a mostani állapotában szintén alkalmas a kupameccsre – válaszolt a Gyirmót elleni odavágó előtt feltett kérdésre a vezetőedző.

A továbbjutási célokról hozzátette, alakul, ahogy alakul az oda-visszavágós párharc. Meg kell gondolniuk a sorozatban kitűzött célokat, hiszen a bajnokság a legfontosabb számunkra, ilyen kerettel lehet, hogy nem kell sokról álmodoznunk a Magyar Kupában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik