NB I

Haladás: Radó visszatérése csakis a Fradin múlik

Mészöly Gézának természetesen B-terve is van arra az esetre, ha a Ferencváros nem adja az egykori Hali-csatárt.

Nagy volt a jövés-menés a télen a Szombathelyi Haladás csapatánál. A vasiak eladták házi gólkirályukat, Gaál Bálintot a Vasasnak, illetve Hegedűs Jánost a Puskás Akadémiának. Az érkezők között Mészáros Karol a DVSC-től, Gajdos Zsolt a Puskástól, valamint a kölcsönből visszatérő Devecseri Szilárd és Jancsó András szerepel. A Hali trénere, Mészöly Géza már korábban elmondta, hogy még egy támadót mindenképp szeretne igazolni, a lehetséges érkezőről a haladasfc.hu-nak nyilatkozott a vezetőedző.

– Valószínűleg csak az utolsó pillanatban várható érkező – kezdte Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. – Nem titok, hogy szeretnék igazolni, és nagyon bízom benne, hogy érkezik hozzánk még egy támadó. Úgy néz ki, hogy most a hét közepén ez még nem valósítható meg, de remélem, hogy a hétvégén eldől, hiszen jövő hét elején zárul az átigazolás.

A Haladással az elmúlt hetekben a korábban Szombathelyen kitűnően futballozó, a Ferencvárosban kevés lehetőséghez jutó Radó Andrást is szóba hozták.

– Radó András közeledik is a Haladáshoz, meg nem is. Teljesen a Ferencváros döntésén múlik az üzlet, hogy a Fradinál miképp gondolják, szükségük van Radó játékára, vagy sem. A döntés a Ferencváros kezében van, mi természetesen nagyon szeretnénk, hogy visszatérjen. Ha a Fradi úgy érzi, hogy benne van a legjobb tizennégy-tizenöt játékosába, akkor nyilván nem fogja odaadni. Ráadásul a hétvégén kupaforduló is következik. Természetesen van B-tervünk is arra az esetre, ha Radót nem engedné a Fradi, de azt csak az utolsó pillanatban fogjuk tudni megvalósítani – mondta Mészöly.

Olvasói sztorik