NB I

Czvitkovics sorsa néhány napon belül eldőlhet

A Gyirmóton készülő korábbi válogatott játékos konkrét ajánlatot még nem kapott, azonban a győri csapat szombaton már tétmérkőzést játszik, így a szakmai stáb hamarosan döntést hoz.

A 33 esztendős, egykori válogatott középpályás január elején távozott a Vasas együttesétől, majd egy ideig korábbi klubjánál az MTK-nál kapott edzéslehetőséget. A Rangado.hu érdeklődésére a futballista arról számolt be, hogy továbbra is konkrét ajánlatra vár.

– Konkrét ajánlatot még nem kaptam, beszélgetések természetesen vannak, de érdemi dologról nem tudok beszámolni. Folyamatosan edzésben vagyok, egészségügyileg rendben vagyok, várom a lehetőséget – nyilatkozta lapunknak Czvitkovics Péter.

Margitai Zoltán, a Gyirmót klubigazgatója megkeresésünkre megerősítette, hogy a rutinos labdarúgó csapatával készül, s elmondta, néhány napon belül döntés születhet a sorsáról.

– Czvitkovics Péter valóban velünk készül, nagyjából egy hete. Még a szakmai vezetésnek meg kell hallgatnunk a véleményét, s ha úgy ítélik meg, hogy szükségünk van rá, akkor a játékossal megtárgyaljuk a feltételeket – mondta a sportvezető. – Mivel szombaton tétmérkőzést játszunk Mezőkövesden, ezért ennek a döntésnek egy-két napon belül meg kell születnie – nyilatkozta a klubigazgató, aki elmondta, úgy érzi, nagyjából készen van a győri alakulat kerete, legfeljebb még egy játékos érkezhet a sereghajtó Gyirmóthoz.

Olvasói sztorik