NB I

A Loki visszavárja a szívműtéten átesett szélsőt

Róka Géza, a DVSC cégvezetője érdeklődésünkre elmondta, a szívműtéten átesett Horváth Zsolt megkezdte az orvosilag szükséges rehabilitációs munkát.

Mint arról korábban beszámoltunk, dr. Horváth Zsolt, a DVSC labdarúgója bakteriális fertőzést kapott, amelynek következtében szívbelhártya-gyulladás alakult ki nála, s szívműtéten esett át. Róka Géza, a DVSC cégvezetője lapunknak nyilatkozott a 28 esztendős középpályás állapotáról.

– Hogyan sikerült a műtét, milyen állapotban van dr. Horváth Zsolt?

– A körülményekhez képest jó állapotban van Zsolt, szerencsére a műtét alatt és azután sem volt komplikáció. Megkezdődött a rehabilitációja, az imént beszéltem vele, akkor éppen gyógytornára ment. Teljesen rendben van.

– Ez a műtét befolyásolhatja a pályafutását?

– Egyelőre még azt sem tudni, mikor hagyhatja el a kórházat, de ez orvosi kérdés. Túl korai még arról beszélni, hogy mikor térhet vissza, az a legfontosabb, hogy minél előbb felépüljön. Mindenkit meglepett, ami történt, sajnos a fertőzés idáig fajult, de biztosak vagyunk benne, hogy teljesen fel fog épülni ebből a betegségből. Az egész klub ott áll Zsolt mögött, mindenben támogatjuk.

Olvasói sztorik