NB I

NB III-as csapattal játszott döntetlent a Paks

A tolnaiak nem tudták legyőzni a házigazda Pécs csapatát.
Felkészülési mérkőzés
Pécsi MFC – Paksi FC 2-2 (2-1)
Pécs, játékvezető: Zierkelbach
Paks: Székely – Szalai A., Lenzsér, Kovács G., Báló – Papp K. – Koltai T., Kecskés T., Bertus, Vernes – Jelena. Cserék: Hajdú Á., Gévay, Szabó J., Zachán, Szakály D., Simon, Kulcsár D. Edző: Csertői Aurél
Gólszerzők: Károly B. (12.), Koller (tizenegyesből, 14.), illetve Kecskés (25.), Papp K. (75.)

A Paks csapat szerda éjjel érkezett haza a törökországi edzőtáborból, ahol az utazással együtt 12 napot töltött, négy nemzetközi felkészülési mérkőzést játszott és mind a négyet megnyerte. Csertői Aurél vezetőedző egy nap pihenést engedélyezett játékosainak, majd péntek délután már ismét edzést vezényelt, szombaton pedig az NB III-as Pécs otthonába utaztak edzőmeccsre.

A PMFC műfüves pályáján rendezett találkozó 12. percében egy paksi védőn átperdült a labda, amire Bodor Márkó lecsapott, betört a tizenhatoson belülre, majd Károly Bálint elé passzolt, aki védője mellől a hálóba továbbított (1-0).

Egy perccel később Bodort buktatták a tizenhatoson belül, a játékvezető büntetőt ítélt, amit Koller Krisztián magabiztosan a kapuba lőtt (2-0).

Az 25. percben Kecskés Tamás szemfülesen lecsapott egy lepattanó labdára, amit 17 méterről a pécsiek kapujába lőtt (2-1). Az első félidő hátralévő részében Jelena Richárd kihagyhatatlannak tűnő ziccert hibázott, Bodor pedig a keresztlécet találta el.

A 75. percben Papp Kristóf elé került a labda, aki közelről nem hibázott és a pécsi hálóba lőtt (2-2), így kétgólos hátrányból egyenlített, de győzni nem tudott a Paks.

Olvasói sztorik