NB I

Meg fogsz lepődni, melyik sportágra vált Kemenes

A Paksról minden bizonnyal távozó rutinos kapus, Kemenes Szabolcs rendre feltűnik a Sport TV képernyőjén és labdarúgó-mérkőzéseket elemez. Vasárnap azonban új szerepkörben láthatjuk a 30 éves hálóőrt, ugyanis a SuperBowlon lesz a budapesti stúdió vendége.

Az NFL-ért és a GreenBayPackers-ért rajongó kapus és labdarúgó szakértőt, Kemenes Szabolcs lesz a Sport TV egyik vendége Kovács Sándor és Buday Zoltán mellett február 5-én 22 órától előbb a TrashTalk Extrában, majd az élő közvetítés során.

– Az ötlet a TrashTalk és a SuperBowl szerkesztőjétől, Gallai Lászlótól származik, már hónapokkal ezelőtt mondta, hogy majd szeretettel vár. Először azt hittem viccel, de egyre többször szóba került, és kiderült, hogy komolyan gondolja. Összességében nem lesz olyan nagy a különbség, mint amikor egy focimeccsen vagyunk benn, de szerencsére olyan szakértők lesznek velem az asztalnál, akik szakmailag nagyon értenek hozzá, nem csak úgymond „hobbifelhasználók”, mint én. Szokatlan csak az lesz, hogy az ágyban fekvés most elmarad, ami egy hajnali meccsnézés velejárója – mondta szerényen a hálóőr az új feladatról. Bár járt ő már a TrashTalk című műsorban vendégként, és ott kiderült, nagyon is ért a sportághoz.

A felvezetés, amelynek műsorvezetője Szaniszló Csaba lesz, már 22 órakor elkezdődik, és ebben felidézik az NFL 2016-os szezonjának minden fontos momentumát. Éjféltől azonban Houstoné a szó, ahonnan Faragó Richard és a magyar amerikaifutball-válogatott irányítója, Bencsics Márk kommentálja a New England Patriots és az Atlanta Falcons összecsapását – írja a Sport TV közleménye.

Olvasói sztorik