NB I

Tizenegyet lőtt a Vasas az edzőmeccsen

Felkészülési mérkőzés

Lipót Pékség SE – Vasas FC 1-11 (0-6)
Lipót
Vasas: 1. félidő: Póser – Debreceni, Vaskó, Ristevski – Murka, Kleisz, Berecz, Hangya – Gaál, Saglik, Remili. Csere: Ferenczi, Király, Farkas, Szivacski, James, Ádám M. Vezetőedző: Michael Oenning
Vasas gólszerzők: Saglik 4, Ferenczi 3, Ádám M., Kulcsár 2-2

A Lipót ellen folytatta edzőmérkőzéseinek sorát a Vasas FC.

Az első félidőben a Póser – Debreceni, Vaskó, Ristevski – Murka, Kleisz, Berecz, Hangya – Gaál, Saglik, Remili felállásban lépett pályára az NB I-es együttes a havas időben lejátszott mérkőzésen. A Vasas hamar vezetést is szerzett Mahir Saglik góljával. A német-török játékos a mérkőzésen góllövő kedvében volt, a félidő során összesen négy találatot szerzett, Kulcsár Tamás pedig csereként tudott duplázni. A félidőben már 6-0-ra vezetett a Vasas – írja az angyalföldiek honlapja.

A második játékrészre bejött Ferenczi, Király, Farkas, Szivacski, James, valamint Ádám Martin, aki már a mai napon csatlakozni tudott az edzőtáborban tartózkodó társaihoz. A második félidőben is végig a Vasas irányított, Ferenczi és Ádám találatával hamar 8-0-ra módosítva az állást. A házigazdák szépítése után ismét Ferenczi (kétszer) és Ádám talált be a lipótiak kapujába, beállítva ezzel a 11-1-es végeredményt.

Olvasói sztorik