NB I

Új arc tűnt fel a Ferencváros edzőtáborában – FOTÓ

Marco Djuricin mindenkit meglepve szakáll nélkül, egészen új fizimiskával kocogott ki a pályára.

A spanyolországi edzőtábor nyolcadik napján ismét két edzést írt elő a Ferencváros labdarúgói számára Thomas Doll. A csapat a tréninget látványos erőnléti edzéssel kezdte, majd a játékosok a pálya felé vették az irányt, ahol a bemelegítést követően kapura lövések, valamint passzgyakorlatok következtek.

Ezt követően jöhetett a taktika, a gyors támadás-befejezésen és visszazáráson volt a hangsúly. A szakmai stáb két csapatra osztotta a keretet, azonban néhány akció elteltével a „sárga” és a „piros” együttesből is ide-oda cserélődtek a játékosok, így egyelőre nem lehet sejteni, hogy a Sparta Praha elleni keddi felkészülési találkozóra milyen kezdő tizenegy mellett teszi le a voksát Thomas Doll – írja a klub honlapja.

Az edzésen ezúttal is fürgén mozgott Marco Djuricin, aki tudja, hogy a spanyolországi felkészülési mérkőzések talán legnehezebbje jön, hiszen a prágai Sparta még versenyben van az Európa Liga kiesési szakaszában.

– A Sparta egy erős csapat, korábbi klubomat, a Sturm Grazot a napokban öt-nullra verték meg, szóval, tudjuk, mire számíthatunk. Nem vagyunk frissek, de most nem is kell annak lennünk. Most minden edzésre összeszorítjuk a fogunkat, és csináljuk a dolgunkat, majd ráérünk kipihentek lenni az első tétmérkőzés előtt, már Magyarországon – fogalmazott Djuricin, aki mindenkit meglepve ma délelőtt szakáll nélkül, egészen új fizimiskával kocogott ki a pályára.

– Beszereztem egy borotvagépet, és túl picire állítottam a vágási méretet… Nem így terveztem, két év után teljesen véletlenül levágtam a szakállamat. Egy picit még nekem is fura így az arcom – mondta nevetve osztrák válogatott támadó. A csapat kedden 15.30-kor a Sparta Praha ellen játszik felkészülési mérkőzést.

Olvasói sztorik