NB I

Négy góllal nyert a Vasas

Az angyalföldiek az NB III-as Pénzügyőrt győzték le.
Felkészülési mérkőzés
Vasas FC – Pénzügyőr SE 4-0 (3-0)
Fáy utca
Vasas: Póser – Vaskó, Korcsmár, Risztevszki – Murka, Berecz, James, Hangya – Gaál, Saglik, Remili. Cserék: Nagy G., Burmeister, Debreceni, Farkas M., Ferenczi I., Király B., Kleisz, Kulcsár T., Preklet, Szivacski. Edző: Michael Oenning
Gólszerzők: Remili (11.), Saglik (23.), Berecz (39.), Király B. (62.)

Vida Máté kisebb sérülés, Pavlov pedig megbetegedés miatt nem játszott az angyalföldiek szombati felkészülési találkozóján az NB III-as pasarétiek ellen.

A 11. percben Murka beívelte a labdát, az ötös sarkánál pedig Remili kapásból a léc alá lőtt (1-0). A 23. percben Hangya ment el ismét a bal szélen, az alapvonalról lágyan középre ívelt, a jobboldali ötös sarkánál Saglik levette, egy testcselt követően pedig a jobb felső sarokba vágta a labdát. A 39. percben Berecz 18 méterre a kaputól, középről próbálkozott egy nyeséssel, ami végül pontosan a kapuba hullott (3-0).

A 62. percben Ferenczi csapott le egy passzra a térfél közepén, majd kiugrott a labdával, 10 méterre kaputól Király elé passzolt, aki higgadtan az üres kapuba passzolt (4-0).

A hazaiaknak további lehetőségeik is voltak, a vendégek pedig megszerezhették volna a becsületgólt, ám több találat nem született – tudósított a Vasas FC honlapja.

Olvasói sztorik