NB I

Újabb erősítést jelenthet be hamarosan a DVSC

A klub ajánlatot tett a próbajátékon lévő venezuelai középpályásnak, Frank Feltschernek.

A próbajátékon lévő Frank Feltscher teljesítményével meggyőzte a DVSC klubvezetését, akik abban bíznak, hogy a játékos rábólint az ajánlatra – adta hírül a dehir.hu

Mint ismert, Debrecen múlt hét óta egy venezuelai válogatott támadó középpályást is tesztel. A szabadon igazolható, venezuelai-svájci kettős állampolgárságú Frank Feltscher a zürichi Grasshoppers együttesében nevelkedett, legutóbb a ciprusi AEL Limassolban játszott. Leonel Pontes vezetőedző róla azt mondta a hét elején, hogy szerdán eldőlhet, szerződtetik-e. A játékos szerdán pályára lépett a Balmazújváros elleni edzőmeccsen is.

Róka Géza, a DVSC Futballszervező Zrt. cégvezetője a Dehir.hu érdeklődésére közölte, szeretnék leszerződtetni a játékost, a klub megtette ajánlatát. Abban bíznak, Frank Feltscher elfogadja azt, s pénteken már a Loki játékosaként el tud utazni a csapattal a portugáliai edzőtáborba.

Frank Feltscher első két svájci élvonalbeli szezonjában 28 alkalommal kapott szerepet a Grasshoppers színeiben.Később volt az olasz Lecce játékosa, majd visszatért Svájcba, ahol a Bellinzonát erősítette. 2011-től 2014-ig ismét a nevelőegyesületében, a Grasshopperben futballozott, 86 mérkőzésen hat gólt szerzett. Egy szezont eltöltött az FC Aarau csapatában, ahol 21 találkozón lépett pályára, legutóbb pedig a ciprusi AEL Limassolban rúgta a bőrt, 23 mérkőzésen 2 gólt szerzett. Frank Feltscher 18-szoros svájci U21-es válogatott, és 13 alkalommal játszott a felnőtt venezuelai nemzeti csapatban.

A téli átigazolási szezonban eddig nyolcan távoztak és négyen érkeztek. Róbert Vittek, Ivan Bobko, Szakály Péter, Geoffrey Castillion, Ognjen Djelmic, Kuti Krisztián, Balogh János már nem a DVSC játékosa, Mészáros Karolt pedig a Haladásnak adta kölcsön a Loki.

A Debrecen kölcsönből visszavette Barna Szabolcsot és Varga Kevint, Osváth Attilát pedig a Vasastól vette fél évre kölcsönbe a DVSC. A Loki leszerződtette a szabadon igazolható Justin Mengolót, a kameruni csatárral négyéves szerződést kötött a klub.

Olvasói sztorik