NB I

Kórházban kötött ki a kaposvári játékos a Gyirmót elleni meccs után

Hadaró Valentin súlyos sérülést szenvedett.
Felkészülési mérkőzés
Kaposvári Rákóczi FC – Gyirmót FC 1-2 (0-1)
Kaposvár
Kaposvár: Slakta – Nagy J., Ludánszki, Lakatos G., Hadaró (Zsivoczky, 56.) – Pintér A. (Vadas, a szünetben), Szakály A. – Godzsajev (Kertész, a szünetben), Jovánczai, Kollega – Mayer (Hujber, a szünetben). Vezetőedző: Artner Tamás
Gyirmót: 1. félidő: Sebők – Kolcak, Bojovics, Radeljics – Achim, Bori, Kiss M., Vass P. – Simon A., Novák, Csiki. 2. félidő: Nagy S. – Szegi (Vass P., 56. p.), Kiss M., Lengyel, Lázár – Paku, Veres, Présinger – Tancsik, Máté J., Madarász. Vezetőedző: Urbányi István
Gólszerzők: Zsivóczky (78.), illetve Simon A. (tizenegyesből 8.), Máté J. (63.)

Az NB I-ben jelenleg a 12. helyen álló Gyirmót FC ellen játszotta negyedik felkészülési mérkőzését a harmadosztályú Kaposvári Rákóczi. A kaposvári együttes 2-1-es vereséget szenvedett a Cseri úti műfüves pályán – a hazaiak gólját Zsivoczky Péter szerezte – derül ki a klubhonlaptudósításából.

Az élvonalbeli gárda egy büntetővel szerzett vezetést, majd a hazaiak is kiharcoltak egy tizenegyest, melyet Jovánczai elhibázott. A második félidőben Máté János növelte a gyirmótiak előnyét, miután Tancsik egyéni akciója után hozzá került a kipattanó labda. A szépítő kaposvári gól hasonló körülmények között született: Kollega Krisztián remek átlövése után Zsivoczky Péter elé került a labda, aki nem hibázta el a ziccert.

A mérkőzésen Hadaró Valentin sajnos súlyos sérülést szenvedett, miután összefutott Szegivel. A Kaposvár védőjét kórházba kellett szállítani.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik