NB I

Eldőlt! Kecskeméten rendezik az Újpest-FTC derbit

A lilák ügyvezető igazgatója nem látja realitását, hogy a Szusza Ferenc Stadionban játsszák le a fővárosi rangadót.

A Digi Sport Reggeli Start című műsorának a vendége volt az Újpest FC ügyvezető igazgatója, Dr. Gyarmati Eszter, aki beszélt a Szusza Ferenc Stadion állapotáról, valamint a legeredményesebb játékosuk, Enis Bardhi távozásáról szóló pletykákról is. Az ügyvezető a műsorban cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy az Újpest az osztrák Red Bull energiaital-gyártóval tárgyalna a klub eladásáról, megerősítette, nem történt semmilyen egyeztetés a két fél között.

– Jelen pillanatban nem látom realitását, hogy a Ferencvárost a Szusza Ferenc Stadionban fogadjuk – mondta már a stadion kapcsán Gyarmati. – Az MLSZ képviselői is azt állapították meg a múlt héten, hogy vannak még hiányosságok, ami miatt biztos hogy nem alkalmas mérkőzés megrendezésére. Úgy készülünk, hogy tavasszal az összes hazai meccsünket Kecskeméten fogjuk játszani. Nem szeretnék ezzel kapcsolatban hibáztatni senkit, az a cél, hogy minél hamarabb visszatérjünk a saját otthonunkba. A kecskeméti Széktói Stadionnal szezon végéig állapodtunk meg, így jelenleg nem tudom elképzelni, hogy máshol játsszon a csapat a tavaszi szezonban – válaszolta az ügyvezető igazgató, majd kitért a góllövőlistát holtversenyben nyolc góllal vezető támadó, Enis Bardhi ügyére is.

– Nagyon szorgalmas és eltökélt játékos, beszélt vele a tulajdonos és az edző is, és Enis is azt mondta, hogy a fejlődése szempontjából is jó helyen van jelenleg, aztán a nyáron kiderül, mi fog történni.

Olvasói sztorik