NB I

NB I-be igyekvő riválistól szenvedett vereséget a Loki

A 90. percben lőtt győztes gólt a Balmazújváros.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
DVSC–Balmazújváros 0-1 (0-0)
Debrecen-Pallag. Vezette: Nagy N.
DVSC: Danilovics – Nagy Z. (Kusnyir 75.), Szilvási, Brkovics, Barna – Tőzsér, Jovanovic (Sütő 80.) – Feltscher, Holman, Mengolo (Bíró P. 58.) – Chuka (Pap Zs. 88.)
Balmazújváros (1. félidő): Horváth L. – Bokros, Papp F., Tamás, Németh Á. – Sigér, Kiss L. – Kapacina, Zsiga, Kovács Á. – Fekete. 2. félidő: Szécsi G. – Vachtler, Rus, Heffler, Virág A. – Bódis, Kiss, Hadházi, Vajda – Kamarás, Belényesi
Gólszerző: Belényesi (90.)

A Debrecen mai második találkozóján a Balmazújváros volt az ellenfél – tudósít a Loki honlapja. A 7. percben nagy helyzetbe került a hazai együttes, amikor Holman a jobbösszekötő helyéről lőtt, a kapusnak nagyot kellett védenie. Nem sokkal később Chuka előtt adódott lehetőség, de próbálkozása mellé ment.

Többet birtokolta a DVSC a labdát, ugyanakkor a vendégek gyors kontrákat vezettek, és a 22. percben majdnem a vezetést is megszerezték: Danilovics nagyot védett, Fekete második próbálkozása a jobb kapufáról pattant ki. A 36. percben a mieink veszélyeztettek: Tőzsér passzát Chuka középről lőtte kapura, Horváth László védett.

A második félidőt inkább küzdelem jellemezte. A Loki előtt adódott ugyan néhány lehetőség, de nem sikerült betalálnunk, ellenben a Balmazújváros a 90. percben szerzett találattal megnyerte a mérkőzést.

Olvasói sztorik