NB I

Legyőzte ciprusi riválisát a Mezőkövesd

Veszelinovics duplázott a ciprusi újonc ellen.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
FC Karmiotissza Pano Polemidion (ciprusi) – Mezőkövesd Zsóry 0-3 (0-2)
Aradippou, 150 néző
Mezőkövesd: Tujvel – Farkas, Hudák, Balogh (Gohér, 70.), Vági (Baracskai, 60.), Tóth, Egerszegi (Mevoungou, 70.), Pauljevics (Sós, 60.), Molnár (Orosz, 70.), Strestík (Frőhlich, 60.), Veszelinovics. Vezetőedző: Tomiszlav Szivics
Gólszerzők: Pauljevics (12.), Veszelinovics (22., 88.)

Második edzőmérkőzését megnyerte a Cipruson edzőtáborozó Mezőkövesd, ezúttal a hazai első osztály újonca, a Karmiotissza volt az ellenfél csütörtök kora délután. A Szivics-csapat előnye félidőben már két gól volt, Pauljevics és Veszelinovics iratkozott fel a gólszerzők közé – a huszadik perc végére tehát eldőlni látszott a mérkőzés. Veszelinovics végül a találkozón dupláig jutott, a 88. percben alakította ki a 3-0-s végeredményt.

Tomiszlav Szivics: – Jó mérkőzést játszottunk, sokat javítottunk a hibáinkon a múltkori meccs után. Jól működött a csapat, pozitívak voltak a benyomásaim. Elégedett voltam a játékosok hozzáállásával és fegyelmével is. Veszelinovics két gólt szerzett, ez a munkája, hogy gólokat rúgjon, megtette, ahogyan a többiek is megtették a magukét. A védelmünkkel is elégedett vagyok, hiszen nem kaptunk gólt. Még keressük a megfelelő felállást, ezrét vagyunk itt, hogy a legjobb formációt megleljük. Mindenki kap lehetőséget a bizonyításra. A fiúk az edzéseken is jól dolgoznak, kemény a programunk, a hátra lévő napokban is két-két edzéssel készülünk, szombaton pedig egy újabb találkozó vár ránk, kihasználjuk a lehetőségeinket.

Olvasói sztorik