NB I

NB II-es csapattól szenvedett vereséget az MTK

A félidőben már két gól volt a budaörsiek előnye.
Felkészülési mérkőzés
MTK Budapest – Budaörsi SC 2-3 (0-2)

Ikarus Pálya
MTK: Danijel – Baki, Vass, Vadnai, Borbély, Vogyicska, Kanta, Iurii , Poór, Torghelle, Myke. Vezetőedző: Tamási Zsolt.
Budaörs: Horváth G. – Kinyik, Horváth L., Tányéros, Ódé, Menyhárt, Csillag, Stieber, Horváth R., Sajbán Máté, Deli. Vezetőedző: Bognár György
Gólszerzők: Hrepka (57., 88.), illetve Sajbán M. (6.), Stieber A. (12.), Horváth R. (64.)

Az MTK Budapest kedd kora délután az NB II-es Budaörssel vívott felkészülési mérkőzést. A vezetést a budaörsiek szerezték meg a hatodik percben, derül ki a klub honlapjának tudósításából: ekkor Ódé beadását fejelték ki középről, a kipattanót Menyhárt lőtte kapura, a labdába Sajbán Máté tette bele a bal belsőjét, ezzel megzavarva a hazaiak kapusát, így a labda a jobb alsóba gurult be, 0-1.

Bő öt perccel később már két gól volt Bognár György csapatának előnye: Ódé beadás pattant ki középről Stieber elé, aki kapásból lőtt kapura, lövése megpattant a védőn, ami így gond nélkül jutott a kapu jobb oldalába, 0-2.

Az MTK első góljára a második félidő elejéig kellett várni! Az 57. percben a csereként beállt Hrepka iratkozott fel a gólszerzők közé, így szépített Tamási Zsolt együttese. Sokáig nem örülhettek a fővárosiak, a 64. percben ugyanis Tányéros ugratta ki Horváth Rolandot, aki remekül tolta meg a labdát védője előtt, majd gurított a kapus lába közt a kapuba, 1-3. A hajrában zárkózott az MTK, a 88. percben egy gyors szabadrúgás-kombinációt követően egy gólra csökkent a budaörsiek előnye, mint később kiderült, így alakult ki a 3-2-es végeredmény.

Olvasói sztorik