NB I

Külföldi ellenfelet győzött le a Honvéd és a Haladás

Keddi edzőmérkőzések – Nyert a Cegléd is.

Az MTK és a Budaörs 11 órás találkozóját követően még négy edzőmeccsre került sor a keddi napon NB I-es és NB II-es gárdáink részvételével.

Az NB II-es Cegléd Hatvanban lépett pályára és a klub Facebook-oldalának beszámolója alapján 25 percet emberhátrányban játszva, Albert István és Horváth Bence góljaival fordított, így 2-1-re győzött.


14 órától a Budapest Honvéd is lejátszotta utolsó edzőmeccsét törökországi edzőtáborában. Az ellenfél a bolgár bajnokságban jelenleg 7. helyen álló Botev Plovdiv volt.

A honvedfc.hu beszámolója szerint a kispestiek Kamberés Vasziljevics találataival 2-0-ra nyertek, a felállás az első félidőben ez volt: Gróf – Ikenne-King, Lovric, Kamber, Laczkó – Gazdag, Hidi, Zsótér – Lanzafame, Eppel, Kabungu.

A második játékrészben így állt fel az NB I holtversenyben éllovasa: Gróf (Vajda, 64.) – Villám, Baráth, Bobál D., Laczkó (Palmes, 65.) – Vasziljevics, Hidi (Balázs, 59.), Nagy G. – Eppel (Tömösvári, 64.), Lanzafame (Holender, 49.), Koszta.


15 órától a Szombathelyi Haladás az Arena Kupa második fordulójában lépett pályára Horvátországban, Medulinban. Az előző találkozón a horvát Cibalia Vinkovcit győzték le Mészöly Géza fiai.

Az 50 néző előtt játszott felkészülési meccsen a haladas.hu információi szerint a Gyurján (Lévay, 60.) – Schimmer, Jancsó, Devecseri, Bosnjak (Hídvégi, 46.) – Jagodics (Kovács, 46.) Iszlai (Overgoor, 65.) – Rácz (Polgár, 65.), Calvente, Halmosi (Mészáros, 46.) – Williams (Gajdos, 46.) sorral felálló szombathelyiek 1-0-s győzelmet arattak a szlovén Koper felett.

A gólt Williams a 12. minutumban szerezte. Két 1-0-s sikerével a Hali a Lokomotiva Zagreb mögött 2. a csoportban, az utolsó körben a horvátokkal játszik.


A Nyírbátor-Cigánd találkozó az NB II-es gárda 5-2-es győzelmével zárult, a vendégek így álltak fel: Sánta – Certicky (Monár, 46.), Oltean (Oláh, 46.), Sipos (Raducu, 46.), Varga (Barcsay, 46.) – Balogh (Novotny, 46.), Kuti (Horváth, 46.), Baksa (Kis, 46.), Angyal (Katona, 46.) – Maka (Csonka, 46.) – Popa.

A gólszerzők: Hornyák, 22., Varga (öngól), 38. illetve Sipos, 3., Novotny, 49., Katona, 52., 80., Barcsay, 58.


Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik