NB I

Német U-válogatott védekező középpályást igazol a Fradi

Már vasárnap bejelenthetik.

Az Üllői129.hu portál úgy tudja, vasárnap a legfontosabb posztra is igazol a Ferencváros.

Az átigazolási időszak kezdete óta foglalkoztatja a Fradi-szurkolókat, hogy igazol-e az együttes, és ha igen, kit a védekező középpályás pozícióba, hiszen a legtöbben abban látták a csapat visszaesésének okát, hogy nem sikerült Nagy Ádámot megfelelően pótolni. A lap úgy tudja, a kérdés eldőlt, és holnap bejelenti a klub, hogy leigazolja Julian Kochot.

A 26 éves középpályás Cristian Ramírez volt klubjától, a Fortuna Düsseldorftól igazol a Fradihoz. A Borussia Dortmund neveltje, aki húszévesen két meccs erejéig pályára is lépett a Ruhr-vidéki sztáregyesületben. Ezután kölcsönadták az MSV Duisburgnak, majd szerepelt a Mainz együttesében is néhány meccsen. Onnan szerezte meg a St. Pauli kölcsönbe, majd a Fortunához igazolt.

Hat elsőosztályú meccse mellett 93 alkalommal játszott a Bundesliga II-ben. Ebben a szezonban tíz alkalommal lépett pályára a Düsseldorfban. Koch a középpálya mellet középhátvédként és jobbhátvédként is bevethető.

Korábban korosztálya tehetségei között tartották számon, aki az U17-től az U21-ig végigjárta a német utánpótlás válogatott ranglétráját is.

A Fradi edzői stábja kiválóan ismeri a játékost, hiszen Theo Schneider a Dortmund második csapatának edzőjeként 54 alkalommal küldte őt pályára, miközben Thomas Doll a felnőtt csapat mestereként láthatta fejlődését. A hírek szerint mindketten kifejezetten szorgalmazták leigazolását és nagyon sokat várnak a játékostól, akinek karrierje új lendületet vehet.

Olvasói sztorik