NB I

Harmadik edzőmeccsét elveszítette a Fradi

A Nagymihály 1-0-ra nyert a Népligetben.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Ferencvárosi TC – MFK Zemplín Michalovce (szlovák) 0-1 (0-0)
Népliget
FTC: 1. félidő: Dibusz – Botka, Csukics, Nalepa, Nagy G. – Hajnal, Csonka – Radó, Bognár I., Lovrencsics – Böde. 2. félidő: Dibusz – Nagy G., Nalepa, Szabó N., Lakatos – Addico – Lovrencsics (Kundrák, 63.), Hajnal (Rju, 63.), Csernik, Adams – Böde. Vezetőedző: Thomas Doll

A nagymihályi együttes ellen folytatta edzőmeccsei sorát a legutóbbi két találkozóját magabiztos különbséggel megnyerő Ferencváros.

A szlovák ellenfél nem bizonyult könnyű falatnak: bár a meccs elején inkább a Fradi veszélyeztetett, a másik oldalon Dibusznak is akadt feladata nem is egy lövésnél. Az első játékrész közepén Radó került közel a gólszerzéshez, de védett a vendégek kapusa, majd a félidő zárásaként Dibusz is bemutatott egy bravúrt.

A második félidő is a vendégek helyzetével indult, Dibusz másodjára tudta magához ölelni a labdát. A második játékrészben már inkább a Fradi dominált, a hajrában többször is veszélyesen érkezett a labda kapu elé, de igazán komoly gólhelyzetet nem sikerült kialakítani. Ahogy az lenni szokott, ezt megbüntette az ellenfél: egy 82. percben szerzett góllal a nagymihályiak bizonyultak jobbnak – 0-1 a vége.

Olvasói sztorik