NB I

Füstbe ment a Debrecen impozáns átigazolási terve

Korábbi portugál utánpótlás-válogatottat igazoltak volna a hajdú-bihariak.

A Don Balon értesülései szerint Diogo Viana, a CSKA Szófia portugál jobbszélsője (és egyben legértékesebb játékosa) elutasította a Debrecen megkeresését. A magyar klub nem-hivatalos információk szerint 200 ezer eurót sem sajnált volna a Transfermarkt által 2,2 millió euróra becsült korábbi utánpótlás-válogatott labdarúgó játékjogáért. A hírek szerint a szófiai klub hajlandó lett volna a tárgyalásra, azonban a játékos kijelentette, hogy nem szeretne a Debrecen együtteséhez igazolni.

A lap megjegyzi, hogy a Loki korábban a BL és az EL csoportkörét is megjárta, jelenleg azonban a túlélésért küzd, és szeretné megerősíteni támadószekcióját. A cikkben kiemelik, hogy Diogo Viana remekül kezdte a 2016/17-es idényt, azonban az őszi szezon utolsó három hónapjában visszaesett a teljesítménye, ennek ellenére a csapat házi gólkirályának számít a 17 bajnokin szerzett 5 találatával.

Érdekesség, hogy Diogo Viana 2003-tól 2008-ig a Sporting Lisszabon utánpótlásában pallérozódott, így jól ismerheti Leonel Pontest, a Debrecen jelenlegi vezetőedzőjét, aki 2002-től 2010-ig dolgozott a Sportingnál – elsősorban az utánpótlásban.

A találatot köszönjük a zte.hu csapatának!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik