NB I

Újpesten kupagyőzelem a cél a szezon végén

A lilák kapusa, Banai Dávid előre aláírná az MK-győzelmet és a bajnoki ötödik helyezést.

Az NB I őszi szezonjában kilencszer volt az Újpest kezdőcsapatának tagja a 22 éves Banai Dávid, aki ezeken a meccseken tizennégy gólt kapott. A fiatal hálóőrnek a rutinos Balajcza Szabolccsal kell megküzdenie a kezdőbe kerülésért. Banai a DigiSport Reggeli Start című műsorában beszélt az idei teljesítményéről, valamint arról, mivel lenne elégedett csapatszinten a szezon végén.

– Volt sajnos 1-2 olyan gól, amit úgy éreztem meg lehetett volna fogni, talán egy kicsivel több koncentráció kellett volna hozzá. De ezekből én is csak tanulok utólag. Összességében szerintem éltem a kapott lehetőséggel – válaszolta a kapus.

– Szerda kivételével napi két edzéssel készülünk, majd pedig egy tíznapos ciprusi edzőtáborba utazunk, ahol három edzőmérkőzés vár ránk. A tavasszal szerintem mindenképpen erősebbek leszünk, hiszen több sérültünk is visszatér, például Hazard és Lázok is, de Heris is nemsokára újra csatlakozik hozzánk. A fő célunk a kupagyőzelem lesz, bajnoki helyezésben egyelőre nem gondolkoztunk, de egy ötödik hellyel és a kupagyőzelemmel kiegyeznék.

Olvasói sztorik